Minkälainen mökki, jos voitetaan miljoona euroa?

Mikäli onni potkaisee ja lotto arvonta tuo voiton omalle kohdalle, voidaan lähteä toteuttamaan unelmia. Useille tämä on oman kesämökin hankkiminen ja tästä listasta löytyy esimerkkejä sellaisista mökeistä, johon miljoonan voitolla olisi varaa!

  • Kotka, 1 000 000 €

Kotkasta voisi voitolla lunastaa itselleen vaatimattoman 800 neliön kesämökin, josta löytyy jopa 15 huonetta. 5 000 neliön tontilla tosiaan kelpaisi istua iltaa, varsinkin kun omaa rantaa on yhteensä 40 m. Hotelli-ravintolana toiminut kompleksi on kuitenkin kaavoitukseltaan mitä mainioin kesämökiksi, kunhan rahaa riittää!

  • Helsinki, 1 000 000 €

Miljoona voitolla voisi myös lunastaa itselleen pienen kesämökin ihan Helsingistä, eli Suomen pääkaupungissa. Sijainti onkin se mikä tämän mökin kohdalla nostaa hintaa, koska tönöstä löytyy ainoastaan kaksi huonetta, sekä keittiökomero, kaikki 51 neliöön ahdettuna. Sen lisäksi että mökki on lähellä kaupungin kuhinaa, ei siitä puutu omaa rauhaa, sillä tähän hintaan sisältyy koko saari, jossa mökki sijaitsee. Jopa isommat veneet pääsevät betonilaituriin kiinnittymään ja saari itsessään on merkitty virkistysalueeksi kaupungin mukaan.

  • Sysmä, 990 000 €

Jos halutaan hiukan kartanomaista tunnelmaa, voidaan laittaa palamaan alle miljoona euroa, jolla 186,5 neliön mökki Sysmästä saadaan omaksi. Neljän huoneen lomapaikka sijaitsee Päijänteen rannalla ja sen arkkitehtuurissa on selvästi kustavilaistyylisiä piirteitä. Rauhalaksi nimetty huvila on tietenkin mahdollista valita myös kokoaikaiseen asuinkäyttöön, mutta mökkeilijälle se on oikea paratiisi, rauntasaunan, makuuparven, puuvajan ja muiden ihanien yksityiskohtien kera.

  • Hauklappi, 990 000

Hiukan pohjoisempana löytyy 163 neliön mökki, jossa on 4 makuuhuonetta ja jopa oma saunaosasto. Hoidetulta puutarhatontilta löytyy tilaa 2,99 hehtaaria ja sijainnin puolesta se sopii jopa niille, jotka eivät halua naapureista nähdä edes vilaukselta. Saimaan rantaan sijoitettu mökki on ihanteellinen myös veneilijöille ja vesistön tunnelmasta voidaan nauttia kesäisin kesäkeittiöstä ja tietenkin rantasaunasta käsin.

Tässä on vain muutama esimerkki sellaisista mökeistä, joita miljoonan lottovoitto mahdollistaisi. Tietenkin aina voidaan valita halvempi ja perinteisempi vaihtoehto, tai jos jättipotti sattui olemaan suuri, päivittää vieläkin komeampiin komplekseihin. Tätä voi miettiä, jahka voitto on taskussa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *