Luksus mökki lottovoitolla

Veikkauksen lotto ja euromillions lotto ovat suosittuja pelejä, koska niillä voidaan ostaa vaikka unelmien kesämökki. Vapaa-ajan asuntoja onkin tarjolla laidasta laitaan ja tästä listasta löytyy parhaimpia yksilöitä, joita Suomessa on tarjolla. Kesämökki on monen pitkäaikainen haave, onhan se perisuomalaisessa kulttuurissa aina ollut vahvasti läsnä, mutta harvat ovat valmiit maksamaan tästä yli 100 000 euroa, ja vielä harvemmalla olisi siihen varaakaan. Jos taas lottovoitto osuisi kohdalle, tai muuten rahapussi olisi kovin plussan puolella, voidaan lähteä tutustumaan hiukan erilaisiin mökkeihin, jotka sopivat myös kaikista vaativammalle vieraalle.

  • Merenrantahuvila Strömsön saaressa

Tämä hulppea huvila sijaitsee Raaseporissa ja sen hinta on lähes 6,5 miljoonaa euroa. Villa Korsholmen sisältää yhteensä 320 neliötä ja jos mukaan lasketaan osittain katettu terassi, on neliöitä huimat 900 kappaletta. Tämän luksus mökin on suunnitellut arkkitehti Joanna Maury-Ahola ja siihen sisältyy esimerkiksi oma uima-allas.

  • Mökkeilyä lähellä kaupungin kuhinaa

Inkoossa sijaitseva luksus mökki on vain 50 kilometrin päässä Suomen pääkaupungista, Helsingistä. Tästä kokonaisuudesta ei luksusta puutu, sillä pelkästään neliöitä on 369. Lisäksi Stävän nimisen kiinteistön alueeseen kuuluu myös erillistalo, savusauna, venevaja, paritalo ja kalastusvaja. Kokonaisuus voidaan ostaa itselle mikäli tililtä löytyy runsaat 4 miljoonaa euroa.

  • Kittilässä luonnon taikaa==

Kittilässä sijaitsee Kelohuvila, mikä on yksi Suomen kalleimmista kesämökeistä. Tämän mökin ainoa inspiraation lähde on ollut luonto, mikä näkyy myös muotoilussa ja valituissa materiaaleissa. Tilaa ei puutu ainakaan, sillä mökki on 686 neliön kokoinen. Lisäksi pihalta löytyy huvimaja, joka on 20 neliön kokoinen. Kaikki mökin yksityiskohdat on tehty käsityönä ja mökin myyntihinta onkin lähes 4 miljoonaa euroa.

Nämä mökit kelpaisivat varmasti kenelle tahansa, sillä suomalaisten vaatimukset mökin ominaisuuksia kohtaan on kasvanut runsaasti. Jopa huussi voi olla nykyään ratkaiseva tekijä, koska kesämökin oletetaan olevan lähes samalla tasolla, kuin oman kodin. Lisäksi mökiltä halutaan sijainti rannassa, toimiva vesi ja sähkö, sekä tietenkin keskeinen sijainti kaikella tapaa. Plussana pidetään sisävessaa, sekä rantasaunaa, mikä nyt on jokaisen mökkeilijän unelma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *