Kuuluisuudet, jotka menettivät kaiken uhkapelaamiselle

Julkisuuden henkilöt tekevät järjettömiä määriä rahaa ja tämä jos mikä saa muut ihmiset kateellisiksi. Tavallisilla pulliaisilla siihen on mahdollisuus lähinnä voittamalla lotossa ja tämän takia suuri osa ihmisistä pelaa eurojackpot peliä ja muita samanlaisia, jättipotin omaavia uhkapelejä. Suosion saavuttaneet ajelevat taas tienaavat jo muutamassa päivässä sellaisia summia, että hienoilla urheiluautoilla ajaminen, hulppeiden kartanoiden ostaminen ja elämän parhaimmista puolista nauttiminen käy helposti. Ongelma on kuitenkin se, että huippu-urheilijoiden, laulajien ja näyttelijöiden ura on hyvin epätasainen ja tulonlähteet voivat tyrehtyä koska tahansa. Lisäksi järjetön määrä rahaa johtaa usein sellaisiin tapoihin, mitkä voivat kuluttaa suurenkin kukkaron tyhjäksi muutamassa päivässä! Tähän listaan on kerätty kuuluisia henkilöitä, jotka menettivät kaiken uhkapelaamisen takia!

  • Allen Iverson

Uransa aikana Iverson oli huippu pelaajia ja saavutti useita palkintoja, sekä kunnianosoituksia. Mutta kuten usein kuuluisien henkilöiden kanssa käy, rahoja ei säästetä viisaasti kun sitä vielä on, vaan eläkkeelle päästyä niistä ei ollut juuri mitään jäljellä. Tämä on huomattava saavutus, kun otetaan huomioon että tienestejä oli yli 150 miljoonaa. Iversonin akilleksen kantapää oli kuitenkin uhkapelaaminen ja alkoholismi, mikä lopulta johti siihen, että mies menetti kaiken, aina kodistaan hulppeisiin autoihin.

  • John Daly

Daly oli kuuluisa urheilija, jonka uralta löytyi sekä maailmanmestaruuksia, että muita huikeita suorituksia. Suosio tietenkin toi mukanaan ison palkkapussin, mutta miehen uhkapelaaminen lähti käsistä. 15 vuoden aikana tämän onnistui tuhlata 50 – 60 miljoonaa pelaamiseen, mikä hyvin pitkälti erojen lisäksi vei miehen vararikkoon. Velkojen ja häviöiden takia mies menetti omaisuutensa ja onkin nykyään hyvin pienellä palkalla elävien joukossa.

  • Pete Rose

Joskus ura loppuu ennen kuin on ajateltu, varsinkin jos maine menee ja tämä oli Rosen tapauksessa totta. Mies löi vetoa pesäpallo peleistä, mikä johti epäsuosioon ja tämän lisäksi elinikäiseen pelikieltoon. Lisäksi tämä väärensi verotietojaan ja lopulta epärehellinen käytös vei kodin, sekä muun omaisuuden. Vankilatuomion sijasta tälle annettiin korkeat sakot, lippu korjauslaitokseen, sekä yhteiskuntapalvelusta.

Nämä kuuluisat henkilöt ovat hyvä esimerkki henkilöistä, jotka eivät osanneet käyttää rahojaan viisaasti tai ennakoida tulevaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *